Johdon raportointi – kiinteistöportfolion hallinta yhdellä käyttöliittymällä

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kiinteistön elinkaaren hallinnassa ongelmana ei ole niinkään saatavilla olevan datan määrä, vaan sen hajanaisuus. Kiinteistön elinkaaren eri vaiheita koskeva tieto on usein monessa eri lähteessä, jolloin siitä on hankala muodostaa selkeää kokonaiskuvaa esimerkiksi kiinteistön edelleenluovutuksessa.

Circlen avulla johdat ja kehität kiinteistöäsi tiedolla. Kaikki kiinteistöä koskeva data on paketoitu kiinteistön omistajan ja käyttäjän kannalta helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Asiantuntijamme auttavat sinua datan tulkitsemisessa ja ehdottavat sen perusteella kiinteistön hyvinvoinnin kannalta sopivimpia jatkotoimenpiteitä.

Tuloksena syntyy tutkitusti laadukkaita toimitiloja, joissa on huolehdittu olosuhteista ja muista työn tehokkuuteen vaikuttavista sisäympäristötekijöistä. Se nostaa kiinteistösi käyttöastetta ja pidentää vuokrasuhteita!

Miten Circle tukee kiinteistöportfolion hallintaa? 

  • Parannat toimistokiinteistösi käyttäjien työtyytyväisyyttä mitattavasti
  • Nostat kiinteistösi käyttöastetta ja parannat vuokratuottojasi
  • Sitoutat loppukäyttäjän avaamalla vuoropuhelun
  • Maksimoit toimistokiinteistösi kannattavuutta tietojohtamisen avulla
  • Saat kehitys- ja ylläpitopalvelut yhdestä pisteestä jatkuvana palveluna, tuloksiin sidotulla hinnoittelulla

HALUAN KUULLA LISÄÄ!

 

Ota yhteyttä

Ella Laurila
+358 40 5493029
ella.laurila@ramboll.fi