Ramboll Circle – yksi alusta, monta käyttötarkoitusta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ramboll Circle on kiinteistön omistajan ja hallinnoijan palvelualusta, joka yhdistää kaikkien tietolähteidesi sisällön ja kaikki kiinteistösi yhden käyttöliittymän taakse. Visualisoitu kokonaiskuva helpottaa strategista ja operatiivista päätöksentekoa.  Olit sitten kiinteistö- ja vuokrauspäällikkö tai kiinteistön omistaja, Ramboll Circle on todellinen elinkaaripalvelu, joka lisää kiinteistön käyttöastetta,  parantaa tuottoja ja pitää vuokralaiset tyytyväisinä.

Tutustu Ramboll Circleen käyttötarkoitusten kautta.

Johdon raportointi

Saat täsmällistä tietoa kiinteistöjesi ympäristöstä, näet ja esittelet kaikkien kiinteistöjesi tiedot yhdessä sovelluksessa, nostat vuokralaistesi käyttäjätyytyväisyyttä. Saamalla saat työkalut vajaakäytön vähentämiseen ja palveluiden hallintaan.

1.Ajantasaiset tiedot kiinteistöjesi ympäristöstä

2.Koko salkkuun liittyvät tiedot yhdessä sovelluksessa

3.Johdat organisaatiota ja palveluntuottajia ajantasaisin tiedoin ja mittarein

4.Optimoit ylläpitokustannuksia ja maksimoit kiinteistöjen tuoton

Tilojen vuokraus

Saat täsmällistä tietoa kiinteistöjesi ympäristöstä ja näet kaikkien kiinteistöjesi rakentamiseen, käyttöönottoon, kunnossapitoon sekä ostoon ja myyntiin liittyvät tiedot yhdessä sovelluksessa. Johdat kiinteistökokonaisuutta tiedolla, jonka saat käyttöösi yhdestä sovelluksesta sekä pienennät kiinteistöjen vajaakäyttöä ja helpotat vuokrausta.

1.Kiinteistöjesi tiedot yhdessä sovelluksessa

2.Ajantasaiset tiedot kiinteistöjesi ympäristöstä

3.Nopeutat vuokrausta ja vähennät vajaakäyttöä

4.Nostat vuokralaistesi käyttäjätyytyväisyyttä

Kiinteistön luovutus ja käyttöönotto

Teemme kiinteistön käyttöönotosta nopeaa ja joustavaa.  Tarjoamme käyttöönoton sähköiset tarkistuslistat ja tilojen visuaalisen statusraportoinnin sekä Rambollin käyttöönottokoordinaattoreiden palveluja.

1.Rakentamisenaikaisen kommunikoinnin työväline

2.Helppo ja tehokas luovutus

3.Tieto tallessa urakoinnista ylläpitoon

4.Nopeampi käyttöönotto

Kiinteistön ylläpito

Circle tarjoaa kokonaisnäkymän, jonka avulla pystyt hallinnoimaan ja optimoimaan kiinteistöjesi palvelu- ja kunnossapitokustannuksia. Pystyt seuraamaan kiinteistöjesi käyttäjätyytyväisyyttä reaaliaikaisesti ja näet yhdellä katsauksella kiinteistön yleistilan selkeästi visualisoituna kokonaisuutena.

1.Visualisoit kiinteistösi kunnossapidon ja käytön tiedot

2.Mittaat ja kehität käyttäjätyytyväisyyttä

3.Ohjaat palvelutuotantoa kattavalla tiedolla

Kiinteistökauppa

Nopeuta kiinteistön myyntiä ja välty yllätyksiltä teknisessä Due Diligence-prosessissa. Saat meiltä mittarit kiinteistösi teknisestä Due Diligence valmiudesta. Haemme automaattisesti puolestasi tarvittavat sähköiset julkiset dokumentit ja raportoimme tarvittavat tietopuutteet. Tarjoamme myös paikan säilyttää tarvittavat dokumentit. Suosittelemme asiantuntijoidemme käyttöä hyvissä ajoin.

1.Kiinteistösi tiedot ajan tasalla

2.Selkeä näkemyksen kiinteistön teknisestä myyntiarvosta

3.Optimoimme kanssasi kunnossapidon tehtävät ja teknisesti sopivan myyntihetken

 

TILAA ILMAINEN DEMO!

 

Ota yhteyttä

Ella Laurila
+358 40 5493029
ella.laurila@ramboll.fi